Oosterse wandlampen

Uitverkocht
 99,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 99,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 99,00
Uitverkocht
 99,00
Uitverkocht
 99,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 69,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 69,00
Uitverkocht
 69,00
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95
Uitverkocht
 49,95

Een sfeervol lichtpunt aan de wand creëer je eenvoudig met een mozaïek of filigrain wandlamp. Een stopcontact in de buurt is voldoende om een oosterse wandlamp te plaatsen. De oosterse mozaïek en filigrain wandlampen hebben een snoer met aan en uit schakelaar van 140 cm. Het monteren van een oosterse (ook wel Marokkaanse) wandlamp is eenvoudig. Je hoeft alleen 2 gaatjes te boren, een lichtbron te plaatsen en de stekker in het stopcontact te doen. De juiste lichtbron krijg je gratis bij je bestelling.

Mozaïek lampen voor de wand

Mozaïek wandlampen hebben wij in vele kleuren en modellen. Een strak half cilinder model of een model in de vorm van een halve maan. Ook is er een mozaïek wandlamp verkrijgbaar in een massief houten frame met de mogelijkheid om de mozaïek panelen te verwisselen. Voor elk interieur is er wel een mozaïek wandlamp. Met het veelkleurige multi color mozaïek haal je de echte oosterse sfeer in huis. Transparant mozaïek is neutraal maar toch met een oosters tintje. Verder zijn er de nog iets meer bepalende kleuren zoals groen, rood-oranje, blauw, bruin-beige, paars en zwart-wit. De mozaïek lampen zijn er niet alleen in vele kleuren maar ook in diverse designs. Voor elke smaak is er dus wel een oosterse mozaïek wandlamp te vinden in de collectie van Sukria. De mozaïek wandlamp met het houten frame maakt de keuze nog gemakkelijker. Je kunt de mozaïek panelen eenvoudig verwisselen voor een andere kleur. De mozaïekpanelen zijn los verkrijgbaar. In het frame zijn mooie details in de vorm van oosterse houten knopjes aangebracht. Voor de mozaïek wandlampen adviseren wij een energiezuinige LED lichtbron. ( gratis bij je bestelling ) Elke mozaïek wandlamp is door vakmensen met de hand gemaakt.

Oosterse filigrain lampen voor de wand.

Een filigrain wandlamp maakt prachtige patronen op de wand. In het metaal van de filigrain wandlampen zijn gaatjespatronen aangebracht. Deze gaatjespatronen zorgen voor de prachtige tekeningen op de wand. De filigrain wandlampen zijn er in een half cilinder model. De wandlampen zijn met een speciale finish afgewerkt. Deze afwerking geven de wandlampen een enigszins verweerde vintage uitstraling. Je kunt kiezen uit koperkleurig, goudkleurig of zilverkleurig met deze vintage afwerking. Er is ook een zwarte en een witte uitvoering van dit model verkrijgbaar. Deze modellen hebben een strak zwarte of witte buitenkant en een goudkleurige binnenkant. Een andere optie is, de filigrain plafondlamp met een diameter van 25 cm. te voorzien van een snoer met aan en uit schakelaar. Na deze eenvoudige handeling heb je een sfeervolle oosterse filigrain wandlamp. De mooiste effecten op de wand creëer je met een filament LED lichtbron. ( gratis bij je bestelling ).

Oosterse wandlampen en Marokkaanse wandlampen specialist

Koop je oosterse wandlamp bij de oosterse en marokaanse wandlampen specialist. Wij importeren al meer dan 20 jaar wandlampen uit het Verre Oosten. De wandlampen komen uit India, Egypte, Turkije en Marokko. Wij bezoeken deze leveranciers 2 keer per jaar. Tijdens de bezoeken aan deze werkplaatsen hebben wij niet alleen oog voor de kwaliteit, maar ook voor de arbeidsomstandigheden.