Oosterse meubelen

Uitverkocht
 499,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 225,00
Uitverkocht
 225,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 209,00
Uitverkocht
 450,00
Uitverkocht
 79,95
Uitverkocht
 599,00
Uitverkocht
 415,00
Uitverkocht
 149,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Oosterse meubelen

Oosters jaren 60 tv meubel.

 349,00
Uitverkocht

Oosterse meubelen

Oosters jaren 60 dressoir.

 399,00
Uitverkocht

Oosterse meubelen

Side table Jodhpur

 795,00
Uitverkocht
 95,00
Uitverkocht
 95,00
Uitverkocht
 95,00

Creëer jouw Oosterse interieur met sfeervolle oosterse meubelen. De collectie oosterse meubelen van Sukria uit India zijn voornamelijk gemaakt van sesam en mango hout. Deze massieve houtsoorten geven dressoirs, tv kasten, nachtkastjes en tafels een stoere uitstraling. De oosterse sfeer in de meubelen wordt met details benadrukt. Panelen van mozaïek in diverse kleuren combineren mooi bij het massieve hout. Maar ook subtiel houtsnijwerk op kasten en tafels. Het hout is van nature naturel van kleur, maar je kunt ook kiezen voor een finish in white washed, kersen of donkerbruin. Op verzoek kunnen wij meubelen ook in afwijkende kleuren leveren. Neem hiervoor contact met ons op info@sukria.nl

Exclusieve Indiase meubels en toch betaalbaar

Ondanks de kwaliteit en de duurzame houtsoorten die gebruikt worden voor de Indiase meubel collectie, zijn de prijzen van Sukria concurrerend en betaalbaar. Je kunt al een handgemaakte bijzettafel uit Marokko kopen vanaf € 149,--. Ook een mooi voorbeeld is een massief houten salontafel met ingelegde mozaïek panelen, een gedeelte voor lectuur en een afmeting van 120 x 60 cm. voor slechts € 279,--. Met een handbeschilderde of met mozaïek ingelegde oosterse kapstok in de gang of hal is het leuk thuis komen. Een staande houten kapstok uit Marokko vind je ook bij ons. Voor de badkamer is er een leuk hangend oosters kastje met mozaïek panelen en in diverse kleuren leverbaar. De collectie Indiase meubelen van Sukria bestaat verder uit dressoirs, tv kasten, halkasten en meer. Alle meubelen zijn goed met elkaar te combineren. Neem bijvoorbeeld een apart oosters halkastje voorzien van mozaïek panelen in de deuren en afgezet met metalen decoraties. Een echte oosterse blikvanger. Zelfs een massief houten opium salontafel kun je kopen met een mozaïek paneel in het bovenblad. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar als bijzettafel.

Oosterse maatwerk meubelen

Wil je iets aparts naar eigen smaak of maatwerk? Als je een beetje geduld hebt qua levertijd dan kunnen wij bijna alle wensen waar maken. Wij helpen je om je eigen ontwerp om te zetten naar een oosters meubelstuk. Een meubelstuk uit de collectie van Sukria is aan te passen aan jouw wensen. Overleg met ons jouw wensen en wij denken met je mee. Aan de hand van een simpele schets of tekening komen we heel ver. Hoe leuk is het om een oosters meubelstuk naar je eigen smaak of met de gewenste afmetingen in je interieur te plaatsen. Wil je meer info over de mogelijkheden? Mail dan naar info@sukria.nl

Oosterse duurzame meubelen

De regering van India is al een aantal jaren erg strikt met het afgeven van FSC certificaten. Deze certificaten staan voor duurzaam hout. Voor elke gekapte boom moet een nieuwe boom geplant worden. Overigens worden mango en sesam bomen in principe pas gekapt als er geen vruchtbaarheid meer is of de boom dood is. Zelfs dan moet er opnieuw geplant worden. De collectie meubelen van Sukria voldoet aan deze eisen.

Oosterse meubel specialist

Koop je Indiase meubels bij de oosterse meubel specialist. Wij importeren al meer dan 20 jaar meubels uit het Verre Oosten. De meubels komen uit India en Marokko. Wij bezoeken deze leveranciers twee keer per jaar. Tijdens de bezoeken aan deze werkplaatsen hebben wij niet alleen oog voor de kwaliteit, maar ook voor de arbeidsomstandigheden. Oosterse meubelen zijn goed te combineren met een Oosterse tafellamp en/of een Boeddha. Deze accessoires of lampen zijn ook beschikbaar bij Sukria. Neem een kijkje in de winkel of bekijk de artikelen in onze webshop om een Oosterse meubel met bijbehorende accessoires te vinden!