Oosterse kussens

Uitverkocht
 22,95
Uitverkocht
 22,95
Uitverkocht
 22,95
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 17,50
Uitverkocht
Uitverkocht
 17,50
Uitverkocht
 17,95
Uitverkocht
 17,95
Uitverkocht
 27,50
Uitverkocht
 27,50
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 12,50
Uitverkocht
 45,00
Uitverkocht
Uitverkocht
 45,00

Je bank is niet helemaal compleet zonder een oosters kussen. Voor een bank of fauteuil met een effen stof heeft Sukria een grote collectie oosterse sierkussens in diverse kleurstellingen. Op een bank of stoel met een effen stof creëer je een mooi contrast met een oosters sierkussen. Zo zijn er met de hand gestikte sierkussens of met een borduurmachine gemaakte sierkussens. In maar liefst zes verschillende kleuren zijn er de sari sierkussens. Voor deze sierkussens worden in dezelfde kleurtinten verschillende stukjes stof gebruikt. De stukjes stof worden aan elkaar genaaid en daarna met een in bijpassende kleur bies afgezet. Voor een Arabische setting kun je kiezen voor oosterse sierkussens met een kelim print. Heeft je bank of fauteuil al een stof met patroon? Kies dan voor een effen sierkussen. In de collectie van Sukria vindt je ook effen sierkussens met een oosterse look. Mooie heldere kleuren, met als detail kleine ronde spiegeltjes aangebracht op de stof. Alle sierkussens worden geleverd met een degelijke stevige vulling en de hoes kun je open ritsen om de stof te reinigen. Om verder te combineren zijn er in dezelfde kleuren en designs ook vloerkussens en poefjes verkrijgbaar.

Sfeervolle oosterse vloerkussens

Oosterse vloerkussens zijn niet alleen sfeervol maar ook functioneel. Met een vloerkussen creëer je eenvoudig een extra zitplaats. In oosterse landen worden de vloerkussens veelal gebruikt om bij een lage tafel aan te schuiven. Een leuke en gezellige setting om te borrelen en een snack te serveren. De vloerkussens zijn er net als de sierkussens in diverse kleuren, designs en afmetingen. Zo kun je een oosters vloerkussen gemakkelijk combineren met oosterse sierkussens in dezelfde kleuren. Door de stevige vulling in de vloerkussens is het een comfortabele zitplaats. Een vloerkussen heeft een hoogte van 10 centimeter. Een salontafel heeft meestal wel de juiste hoogte om eenvloerkussen na gebruik onder te schuiven. Handig als je niet al te veel ruimte hebt. Oosterse vloerkussens zijn er in diverse afmetingen. De meest gekochte vloerkussens hebben een afmeting van 60x60x10 centimeter of een afmeting van 40x40x10 centimeter. Een vloerkussen kun je bijvoorbeeld ook gebruiken op een palletbank. Met twee vloerkussens als zitgedeelte en twee vloerkussens als rugleuning heb je een fijne oosterse bank. Een palletbank doet het ook goed in de tuin. Met oosterse vloerkussens op een palletbank breng je een gezellige sfeer naar je tuin of serre. De stof van de vloerkussens is niet vochtbestendig. Haal je vloerkussens dus in de avond naar binnen.

Oosterse sier en vloerkussen specialist

Koop je oosterse sierkussens bij de oosterse sierkussens en vloerkussens specialist. Wij importeren al meer dan 20 jaar sier en vloerkussens uit het Verre Oosten. De sierkussens en vloerkussens komen uit India. Wij bezoeken deze leveranciers twee keer per jaar. Tijdens de bezoeken aan deze weverijen en ateliers hebben wij niet alleen oog voor de kwaliteit, maar ook voor de arbeidsomstandigheden.