Oosterse mozaïek onderzetters

Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht
 19,95
Uitverkocht

Mozaïek onderzetters

Oosterse keramiek onderzetters

 9,95
Uitverkocht

Mozaïek onderzetters

Oosterse onderzetters Mandala MDF

 3,50
Uitverkocht
 18,95
Uitverkocht
 18,95

Bij Sukria tref je mozaïek onderzetters in verschillende kleuren en patronen. Onderzetters van mozaïek zijn een geweldige aanvulling voor elk huis. Mozaïek onderzetters zijn gemaakt van keramische tegels en zijn zeer duurzaam. Mozaïek onderzetters zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn hittebestendig. Onderzetters met mozaïek zijn er in verschillende maten en vormen. Onderzetters met mozaïek kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Onderzetters van mozaïek zijn een geweldig cadeau voor iedereen die van entertainment houdt.

Mozaïek onderzetter houder bijgeleverd

De mozaïek onderzetters worden standaard geleverd met een passende houder in een houten box. De houder maakt de mozaïek onderzetters helemaal compleet. De mozaïek onderzetters zijn ook waterbestendig, waardoor je dus niet gelijk een nieuwe hoeft te kopen als er bv. thee op komt. Onze mozaïek onderzetters zijn dus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. De onderzetter is 4,5 cm in diameter met een kurklaag op de achterkant om krassen op uw oppervlakken te voorkomen. Mozaïek onderzetters zijn een gemakkelijke en goedkope manier om schoonheid en functie aan uw huis toe te voegen. Sukria heeft een grote selectie van mozaïek onderzetters om uit te kiezen.

Bijpassende Oosterse lampen op Sukria

Op Sukria hebben we bijpassende Oosterse lampen bij alle mozaïek onderzetters. De mozaïek print wordt namelijk ook vaak gebruikt voor de lampen. Hierbij kunt u kiezen voor een mozaïek tafellamp, mozaïek hanglamp, mozaïek wandlamp of bij een mozaïek plafondlamp. De combinatie van een mozaïek lamp en een mozaïek onderzetters geeft toch weer dat extra zetje Oosterse sferen in huis.