Oosterse vloerlampen (staande lampen)

Uitverkocht
 109,00
Uitverkocht
 109,00
Uitverkocht
 109,00
Uitverkocht
 109,00
Uitverkocht
 109,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 399,00
Uitverkocht
 399,00
Uitverkocht
 399,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 199,00
Uitverkocht
 399,00

Oosterse vloerlampen mozaïek en filigrain

Met de oosterse vloerlamp van Sukria creëer je eenvoudig een sfeervol hoekje in huis. Je kunt kiezen voor een mozaïek vloerlamp of een filigrain vloerlamp. Zowel de mozaïek vloerlampen als de filigrain vloerlampen zijn er in diverse kleuren en maten. Beide uitvoeringen zijn echte oosterse sfeermakers in je interieur. De vloerlampen passen goed in zowel een modern als in een landelijk interieur.

Oosterse mozaïek vloerlamp

De grootste collectie oosterse mozaïek vloerlampen vind je bij Sukria. Voor elk interieur is er wel een passende kleur te vinden. De multicolor mozaïek is de meest kleurrijke uitvoering. De transparante mozaiek is neutraal en laat veel licht door. Beide lampen geven de oosterse sfeer in huis. De mozaïek vloerlampen zijn er in drie maten. De kleinste is 60 cm hoog en heeft twee fittingen. De middelmaat is 120 en heeft vier fittingen. De grootste uitvoering is maar liefst 180 cm. De lampen verdelen het licht goed door de kamer.Gebruik een energiezuinige LED lamp dit heeft het beste effect en geeft veel licht. Wil je een echt bepalende kleur in huis halen? Bij Sukria hebben wij mozaïek vloerlampen in het blauw, paars en rood/oranje. De mozaïek panelen van de vloerlampen zijn van massief naturel hout. Het naturel hout combineert goed met alle kleuren mozaïek. Haal de oosterse sferen in huis met de mozaïek vloerlamp. Bekijk het aanbod hier.

Oosterse filigrain vloerlamp

Een echte oosterse blikvanger is een filigrain vloerlamp. Door de subtiele gaatjes die in het metaal zijn aangebracht maakt de filigrain vloerlamp prachtige patronen op de wand. De filigrain vloerlampen zijn met een speciale techniek afgewerkt. Dit geeft de lamp een enigszins verweerde uitstraling, ook wel vintage genoemd. De filigrain vloerlampen zijn er in diverse kleuren en zijn er met een hoogte van 60 en 100 cm. Sukria heeft voor elk interieur een passende vloerlamp. De staande lamp met een goudkleurige finish is het meest oosters. Een zilverkleurige of zwarte filigrain vloerlamp doet het goed in een modern en strak interieur. De koperkleurige filigrain vloerlamp past goed in een landelijk interieur waar veel hout is gebruikt. De witte vloerlamp met goudkleurige binnenkant in past overal. Bekijk de filigrain vloerlampen en creëer een 1001 nacht sprookje in jouw woning met een oosterse lamp en design lamp in een.

Sukria de Oosterse staande lampen specialist

Haal de oosterse sfeerverlichting in huis. Koop nu je oosterse vloerlamp bij de oosterse vloerlamp specialist Sukria. Wij importeren al meer dan 20 jaar vloerlampen uit het Verre Oosten. Wij bezoeken deze leverancier 2 keer per jaar. Tijdens de bezoeken aan dit atelier hebben wij niet alleen oog voor de kwaliteit, maar ook voor de arbeidsomstandigheden. Er wordt dus bewust ingekocht! De oosterse vloerlampen zijn CE gecertifieerd volgens de EU normen. Bij aankoop van een lamp ontvang je gratis een energiezuinige LED lichtbron. De staande lampen worden gratis verzonden met Postnl of onze eigen vervoerder.