Kralengordijnen


Een kralengordijn is een echte blikvanger in je deuropening of woonkamer. Met een glaskralen deur- of wandgordijn creëer je een oosterse entree of wandafscheiding. De kralengordijnen die je vindt bij Sukria zijn allemaal handgemaakt in India met glaskralen van hoge kwaliteit. Voor ieder interieur is er een geschikte kleur en met een beetje daglicht op de kralen sprankelen de kleuren je tegemoet. Creëer sfeer in je woning met een kralengordijn. Lees hier meer informatie over de artikelen bij Sukria!Montage en afmetingen kralengordijn

Een kralengordijn heeft 40 strengen en wordt geleverd met een metalen ophangsysteem. Het ophangsysteem is eenvoudig te monteren in de deuropening. Een compleet kralengordijn met ophangsysteem weegt in totaal ongeveer 10 kilo. De breedte van het ophangsysteem is 90 cm, de hoogte 9 cm. De lengte van de kralen strengen zijn 191 cm. De totale lengte van een glaskralengordijn, inclusief ophangsysteem is 200 cm.

Vliegengordijn op maat

Het kralengordijn is niet alleen mooi, maar dient ook als deurgordijn of vliegengordijn, om de insecten buiten je woning te houden. Vooral in de zomer is een vliegengordijn essentieel! Voor een glaskralen vliegengordijn op maat ben je bij Sukria aan het goede adres. Wij kunnen elke gewenste maat leveren, of het nu gaat om een kralengordijn in de deuropening, in het raam of als wandafscheiding, elke afmeting is mogelijk. Wij geven je graag advies om van jouw maatwerk een succes te maken. Voor een glaskralen vliegengordijn op maat, neem contact met ons op. Indien mogelijk komen wij de maat voor je opnemen of geven we  je online advies om de juiste maat te bepalen. Voor het ophangen van het maatwerk kralen gordijn in een deurkozijn, raamkozijn of tegen het plafond kun je kiezen tussen wand- of plafondbevestiging.

Embrasse voor het kralengordijn

Een embrasse zorgt ervoor dat het kralengordijn niet in de weg hangt, maar wel de sfeer in je woning houdt. Bij Sukria ontvang je bij ieder kralengordijn een gratis embrasse om het gordijn naar de zijkant te hangen.

Oosterse kralengordijnen kopen

Koop je oosterse kralengordijn bij de Oosterse kralengordijnen specialist Sukria. Wij importeren al meer dan 20 jaar kralengordijnen uit het verre oosten. Wij bezoeken onze leverancier 2 keer per jaar. Tijdens de bezoeken aan dit atelier hebben wij niet alleen oog voor de kwaliteit, maar ook voor de arbeidsomstandigheden. Er wordt dus bewust ingekocht! Bekijk alle kralen gordijnen hier, of bekijk wat er mogelijk is met maatwerk kralengordijnen.

Hoe maak je een kralengordijn?

Onze kralengordijnen worden handgemaakt in India. De kralen worden op een katoenen draad geregen en vervolgens op een doek genaaid. De stof is meestal effen van kleur, maar kan ook bedrukt zijn. Kralengordijnen worden vaak gebruikt als deur- of raamgordijn, of als kamerscherm.

Wat zijn de voordelen van een kralengordijn?

Kralengordijnen bieden vele voordelen. Ze kunnen kleur, textuur en patroon toevoegen aan elke ruimte. De meeste bestelde kralengordijnen zijn bij ons het multicolor kralengordijn, blauwe kralengordijn, groene kralengordijn, transparante kralengordijn. Kralengordijnen kunnen ook helpen om geluid te absorberen en het geluidsniveau in een kamer te verlagen. Kralengordijnen kunnen ook worden gebruikt om privacy te creëren door licht tegen te houden.Oosterse kralengordijnen
Op maat gemaakte wandafscheiding van multi colour glaskralen.