Onderhoud van Oosterse verlichting

Oosterse lampen onderhouden

Mozaïek en filigrain lampen van Sukria hoef je niet te poetsen. Je kunt de lampen mooi en schoon houden, door de lampen met een droge doek af te nemen.

Filigrain verlichting

De filigrain lampen zijn gemaakt van metaal. In het metaal zijn subtiele gaatjespatronen aangebracht. De gaatjespatronen geven de prachtige effecten op de wand en het plafond. Na het aanbrengen van de gaatjes worden de filigrain lampen afgewerkt met een speciale finish in kleur. Deze finish geeft ook een bescherming aan het metaal. Een droge doek is voldoende om de lamp stofvrij te houden. Je hoeft de lamp dus niet te poetsen. De filigrain lamp poetsen zou het metaal beschadigen en de beschermlaag verwijderen.

Mozaïek verlichting

De basis van een mozaïek lamp is helder glas. Op deze basis worden glasmozaïek steentjes in mooie patronen aangebracht. De mozaïek lampen zijn vaak voorzien van een metalen ophangsysteem of een metalen voet. Het glas kun je met een droge of iets vochtige doek afnemen. Gebruik voor het metaal een droge doek.

Deze tips gaan alleen op voor de verlichting die je bij Sukria koopt. Er zijn ook lampen met gaatjes te koop die je wel moet  poetsen. Vraag de winkel waar je dit product hebt gekocht om onderhoudsadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *