Welke Oosterse lamp geeft de mooiste patronen op de wand en het plafond?

Patronen op de wand en het plafond

Het gebruik van de juiste lichtbron is essentieel om een goed effect te verkijgen. De lichtbron van een mozaiek lamp is een andere als van de filigrain lamp. Je kunt hier lezen welke lichtbron het meest geschikt is voor je aankoop. Goed om te weten dat je bij Sukria gratis de juiste lichtbron ontvangt bij je aankoop.

Lichtbron filigrain lampen

Een filigrain hanglamp, plafonniere, tafellamp of wandlamp maakt prachtige patronen op de wand en het plafond. De subtiele gaatjes in de lampen geven de echte Oosterse sfeer beleving. Kies voor de juiste lamp om de mooiste patronen te krijgen. Een heldere ECO halogeen lamp geeft het mooiste effect. De ECO halogeen lampen zijn bijna niet meer verkrijgbaar. De ECO halogeen lampen zijn minder energiezuinig dan de LED spiraal filament lampen en worden daarom niet meer verkocht. Een goed alternatief voor de ECO halogeen lichtbron is een LED filiament spriraallamp. Deze lichtbron leveren wij gratis bij je filigrain lamp. Energiezuinig met een verbruik van 4 Watt.

Een mozaiek hanglamp, plafonniere, tafellamp, wandlamp of vloerlamp

Bij een mozaiek lamp is het belangrijk de kleuren te laten spreken. Een heldere LED lichtbron is voor deze lamp de juiste keuze. Je ontvangt gratis de juiste LED lichtbron bij je aankoop. Deze energiezuinige lichtbron heeft een vermogen van 5 watt – 400 lumen en het A+ energiezuinige label. 

Gratis lichtbron bij je aankoop

Bij alle lampen leveren wij de juiste lichtbron. Je hoeft de deur dus niet uit om een lichtbron te kopen. 
Een gratis lichtbron van Sukria is altijd energiezuinig en verbruikt niet meer dan 5 watt – 400 lumen. Een plafondlamp heeft 2 fittingen om het licht mooi te spreiden. Bij deze plafondlampen ontvang je gratis bij je aankoop 2 energiezuinige LED lampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *