Standaard gratis lichtbron bij je bestelling

Bij een mozaïek lamp ontvang je een LED lamp met de juiste maat fitting. Een heldere LED lamp zorgt voor mooi sprankelend licht. Een plafondlamp heeft 2 fittingen. Je ontvangt gratis 2 LED lampen bij je bestelling van een plafondlamp. Een mozaïek plafondlamp met een diameter van 38 en 50 centimeter heeft 2 E27 fittingen. Een mozaïek plafondlamp met een diameter van 25 centimeter heeft 2 E14 fittingen. 

Bij een filigrain lamp ontvang je een LED filament lamp met de juiste fitting. Een filament LED lamp zorgt voor de mooie patronen op de wand en het plafond. Een plafondlamp heeft 2 fittingen. Je ontvangt gratis 2 LED filament lampen bij je bestelling van een plafondlamp. Een filigrain plafondlamp met een diameter van 38 en 25 centimeter heeft 2 E14 fittingen. Een filigrain plafondlamp met een diameter van 50 centimeter heeft 2 E27 fittingen. 

Elke LED lichtbron is energiezuinig en verbruikt niet meer dan 4/5 watt.

Koop je oosterse lamp bij Sukria en het enige dat je nog hoeft te doen is de lamp monteren. Wij versturen je lamp gratis met een passende lichtbron en bijna altijd nog dezelfde dag.

Heb je vragen over de montage?
Bel, mail of Whatsapp ons. Wij beantwoorden je vragen graag.

E info@sukria.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *